Uinti ja vedessä liikkuminen
ovat erinomainen tapa vahvistaa hengitys- ja verenkiertoelimistöä, kehittää lihasvoimaa ja ylläpitää nivelten liikelaajuuksia. Vedessä oman kehon liikkeiden tuntemus, koordinaatio ja tasapaino lisääntyvät. Veden ainutlaatuisuus perustuu pääasiassa nosteeseen, joka kumoaa painovoiman vaikutuksen ja mahdollistaa sellaisia liikkeitä ja toimintoja, jotka voivat olla mahdottomia suorittaa kuivalla maalla.
Allasterapia sopii sekä lapsi- että aikuiskuntoutujille. Toteutamme allasterapiaa yksilöllisesti asetettujen tavoitteiden mukaan. Tavoitteita voivat olla mm. tasapainon, kehonhallinnan, koordinaation sekä liikkumis- ja toimintakyvyn paraneminen tai vaikka uimataidon ja uintitekniikoiden oppiminen. Toteutamme allasterapiaa eri uimahalleissa Helsingin ja Vantaan alueella.


Yritys

Kuntoutus ja terapiapalvelu on Tapanilan Urheilukeskuksen Terveystalonssa toimiva vuonna 2004 perustettu yritys, joka on erikoistunut laadukkaaan fysioterapian ja kuntoutuksen tuottamiseen. Yrityksen tarkoituksena on antaa parasta mahdollista kuntoutusta uusimpaan tietoon ja kokemukseen perustuen.

Asiakkaiden palautetta

"Opin kävelemään tehokkaan ja monipuolisen harjoittelun avulla."
- mies palvelutalosta.

"Lapseni sai allasterapian avulla uutta puhtia liikkumiseen ja leikkii nyt täysillä kavereiden kanssa"
- tyytyväinen äiti

Lue lisää...

Ota yhteyttä