Hannele LaitinenFysioterapeutti vuodesta 1997, AMK -päivitys 2007

 Koulutus:

Psykofyysinen fysioterapeutti, BBAT-terapeutti, Ratkaisukeskeinen neuropsykiatrinen /ADHD -valmentaja, Selkäneuvoja, Urheilufysioterapian erikoistumisopinnot ja liikuntalääketieteen approbatur, Konduktiivinen pedagogiikka, Uima- ja erityisuimaopettaja, Aquabalancing-vesirentoutusohjaaja ja Water Spesific Therapy Halliwick -koulutus.

 Erityisosaaminen:

Psykofyysinen fysioterapia, liikunta- ja monivammaisten kouluikäisten fysioterapia, kouluikäisten ja aikuisten neurologinen fysioterapia, selän fysioterapia, allasterapia ja uinninopetus, laaja tuntemus liikkumisen apuvälineistä, erityisryhmien ohjaus, AAC-menetelmät (kuvakommunikaatio, pikapiirtäminen), fascia- ja kraniosakraaliterapiakäsittelyt, neuraalikudoksen mobilisointi ja kinesioteippaus.

 Kielitaito: suomi, englanti

 P. 045 122 6244


Yritys

Kuntoutus ja terapiapalvelu on Tapanilan Urheilukeskuksen Terveystalonssa toimiva vuonna 2004 perustettu yritys, joka on erikoistunut laadukkaaan fysioterapian ja kuntoutuksen tuottamiseen. Yrityksen tarkoituksena on antaa parasta mahdollista kuntoutusta uusimpaan tietoon ja kokemukseen perustuen.

Asiakkaiden palautetta

"Opin kävelemään tehokkaan ja monipuolisen harjoittelun avulla."
- mies palvelutalosta.

"Lapseni sai allasterapian avulla uutta puhtia liikkumiseen ja leikkii nyt täysillä kavereiden kanssa"
- tyytyväinen äiti

Lue lisää...

Ota yhteyttä