Lasten ja nuorten fysioterapia


 


Lasten fysioterapia on pääsääntöisesti lääkinnällistä kuntoutusta, johon tullaan lähetteellä. Lasten ja nuorten fysioterapian tarkoituksena on tukea lapsen kasvua ja kokonaiskehitystä. Fysioterapiassa keskitytään erityisesti liikkumisen sekä toimintakyvyn taitojen opetteluun ja opittujen taitojen siirtämiseen arjen toimiin. Fysioterapia perustuu liikkumis- ja toimintakyvyn analysointiin ja arviointiin.
Fysioterapian tavoitteet sovimme yhdessä lapsen ja perheen kanssa. Perheen lisäksi toimimme yhteistyössä päiväkodin, koulun ja muiden kuntoutukseen osallistuvien tahojen kanssa. Fysioterapiassa huomioimme lapsen iän ja kehitystason. Voimme toteuttaa fysioterapiaa vastaanotolla, kotona, koulussa tai vaikka uimahallilla. Lisäksi voimme sisällyttää fysioterapiaan erilaisia harrastuskokeiluja. Työhömme kuuluu myös liikkumisen apuvälineiden tarpeen arviointi ja käytön ohjaus.


Yritys

Kuntoutus ja terapiapalvelu on Tapanilan Urheilukeskuksen Terveystalonssa toimiva vuonna 2004 perustettu yritys, joka on erikoistunut laadukkaaan fysioterapian ja kuntoutuksen tuottamiseen. Yrityksen tarkoituksena on antaa parasta mahdollista kuntoutusta uusimpaan tietoon ja kokemukseen perustuen.

Asiakkaiden palautetta

"Opin kävelemään tehokkaan ja monipuolisen harjoittelun avulla."
- mies palvelutalosta.

"Lapseni sai allasterapian avulla uutta puhtia liikkumiseen ja leikkii nyt täysillä kavereiden kanssa"
- tyytyväinen äiti

Lue lisää...

Ota yhteyttä