Panostamme osaamisen ja laatuun.

Toimintamme perusta on osaava, kokenut ja motivoitunut henkilökunta. Meillä työskentelee tällä hetkellä kuusi pitkän työkokemuksen omaavaan fysioterapeuttia ja olemme kaikki erikoistuneet kuntoutuksen eri osa-alueille. Otamme vastaan uusia kelan lääkinnällisen kuntoutuksen ja fysioterapian asiakkaita. Erityisenä vahvuutenamme on aikuisten, lasten ja nuorten neurologinen kuntoutus sekä ikääntyneiden kuntoutus. Toimitiloissamme työskentelee myös hierojia, jalkaterapeutti ja psykoterapeutti, joiden kanssa teemme tiivistä yhteistyötä.
Olemme yhdessä sitoutuneet laatuun ja palveluun. Teemme kaikkemme, jotta asiakas saa parhaan mahdollisen kuntoutuksen ja tuen toipumiseen.

 

 

Kaisa Sievänen

 


Fysioterapeutti 2001- Bobath-terapeutti. Useiden vuosien kinesiologian opinnot. Psykologian perusopinnot. Erityisuimaopettajan koulutus.

Lue lisää »

Sami Mänty-Aho

 


Fysioterapeutti 1997- Erityistason psykoterapeutin koulutus. Useiden vuosien kinesiologian opinnot. Kaksi tutkintoa akupunktiosta. Työhyvinvointikouluttaja.

Lue lisää »

Hannele Laitinen

 


Psykofyysinen fysioterapeutti, BBAT-terapeutti, Ratkaisukeskeinen neuropsykiatrinen /ADHD -valmentaja, Selkäneuvoja, Urheilufysioterapian..

.Lue lisää »

Sari Sarasjärvi

 


Fysioterapeutti. Työfysioterapian erikoistuminen. TTL Monimuotokoulutus. Geriarisen fysioterapian erityisohjaaja. AAC-menetelmän ohjaaja.

Lue lisää »

 

Johanna Liljeberg

 


Fysioterapeutti 2001- NDT Bobath terapeutti. Eritysuimaopettaja. Konduktiivinen pedakogi

Lue lisää »

Jenni Paananen

 


Fysioterapeutti 2003- Erityisuimaopettaja. Kuntosaliohjaaja, Vammaisliikunnan ohjaaja. Liikunnanohjaaja.

Lue lisää »

Eki Malmer


Eki Malmer on jalkaterapeutti. Saat yksilöllisen tutkimuksen sekä hoidon ja ohjeet. Jalkaterapiassa valmistetaan myös tukia ja pohjallisia.

p. 040 596 0815

 

Timo Thilman

 


Timo Thilman on laillistettuhieroja, jonka käsittely mukautuu hyvällä tavalla ihmisen tarpeisiin. Hieronta on rentouttavaa ja tehokasta jämäkällä tavalla.

Lue lisää »

Yritys

Kuntoutus ja terapiapalvelu on Tapanilan Urheilukeskuksen Terveystalonssa toimiva vuonna 2004 perustettu yritys, joka on erikoistunut laadukkaaan fysioterapian ja kuntoutuksen tuottamiseen. Yrityksen tarkoituksena on antaa parasta mahdollista kuntoutusta uusimpaan tietoon ja kokemukseen perustuen.

Asiakkaiden palautetta

"Opin kävelemään tehokkaan ja monipuolisen harjoittelun avulla."
- mies palvelutalosta.

"Lapseni sai allasterapian avulla uutta puhtia liikkumiseen ja leikkii nyt täysillä kavereiden kanssa"
- tyytyväinen äiti

Lue lisää...

Ota yhteyttä