YritysKuntoutus- ja Terapiapalvelu KS Oy on vuonna 2004 perustettu, Tapanila urheilukeskuksen yhteydessä sijaitsevalla Tapanilan Terveystalolla toimiva yritys. Tuotamme monipuolisia fysioterapia- ja kuntoutuspalveluita kaiken ikäisille asiakkaille. Toimintamme perusta on laadukas ja aktiivinen kuntoutus huomioiden asiakkaan toiveet, tarpeet ja elämäntilanne hoitojakson aikana.
Tavoitteemme on yhdessä asiakkaittemme kanssa lisätä heidän toimintakykyään ja hyvinvointiaan ja siten parantaa heidän arjen elämänlaatua. Pysymme mukana alan kehityksessä ja tarjoamme näin parempaa sekä koko ajan kehittyvää palvelua.
Haluamme antaa parasta mahdollista kuntoutusta uusimpaan tietoon ja kokemukseen perustuen.
Keskeisimpiä arvojamme ovat aito välittäminen, kunnioittaminen ja läsnäolo. Haluamme että asiakas tulee kuulluksi. Arvostamme ammattitaitoa ja halua kehittyä, yhteistyötä, joustavuutta ja avoimuutta. Haluamme myös olla hyvinvoiva työyhteisö.

Yritys

Kuntoutus ja terapiapalvelu on Tapanilan Urheilukeskuksen Terveystalonssa toimiva vuonna 2004 perustettu yritys, joka on erikoistunut laadukkaaan fysioterapian ja kuntoutuksen tuottamiseen. Yrityksen tarkoituksena on antaa parasta mahdollista kuntoutusta uusimpaan tietoon ja kokemukseen perustuen.

Asiakkaiden palautetta

"Opin kävelemään tehokkaan ja monipuolisen harjoittelun avulla."
- mies palvelutalosta.

"Lapseni sai allasterapian avulla uutta puhtia liikkumiseen ja leikkii nyt täysillä kavereiden kanssa"
- tyytyväinen äiti

Lue lisää...

Ota yhteyttä